Hoe om te gebruik

1. SKAKEL / OM AF

1) Klik op die knoppie van , kan jy draai op en met die hand draai af verdamping lug koeler.

2) Hou  knoppie af vir 5 sekondes, sal die muur kontroleerder terug na die ex-fabriek instelling, weer begin kry.

2. OPSTEL die klok

Stel die horlosie teen die muur kontroleerder voordat met enige ander programme. Die prentjie van 2-1, die huidige tyd is 12:00. Die instelling soos volg:
1) Klik op die knoppie "PROG", die uur sal flits. Gebruik  om ure te verander.
2) weer Druk die "PROG" knoppie, sal die minuut flits. Gebruik   om minute verander.

3) Klik op die "PROG" knoppie een keer, die opstel van die tyd is klaar.

3. FAN

Die knoppie "FAN" word gebruik om VENT kies (vars lug oorgegee in die kamers, maar die lug nie is afgekoel).
Press "FAN" knoppie kan draai op en afdraai VENT funksie. Te verhoog of die fan spoed vereis afneem, druk die  knoppies.

4. COOL
COOL funksie sal maak dat die pomp werk, uit water uit die tenk te nat koel boekie. Afgekoel lug sal afgelewer word.

Press "cool" knoppie kan draai op en afdraai COOL salwing.

As jy op "cool" knoppie, indien die watervlak op tenk te laag is, sal die pomp ophou hardloop terwyl die water is genoeg. Die koel ikoon flikker op die skerm, wat beteken dat die pomp stop hardloop op die oomblik.

Let wel:  Die beskerming pomp gebeur ook op watertekort wanneer koel funksie is aangeskakel.

5. SKOON

Dreineer funksie maak motor loop deur contraries te koel boekie skoon te maak, draai op die drein klep, dreineer die vuil water uit.

Press "skoon" knoppie kan draai op en afdraai CLEAN salwing.

Dreineer funksie hardloop vir 5 minute, sal outomaties stop.

Wanneer dreineer, sal die watervlak vinnig daal, so as die COOL funksie is nog steeds op, sal die pomp outomaties breek om pomp te beskerm, en weer loop wanneer DRAIN stop en water genoeg gevul.

6. Auto-SKOONMAAK

Wanneer FAN en koel funksies saam te werk vir N ure (N kan ingestel word), sal die lug koeler die skoon funksie oop, dreineer uit die vuil water in die tenk, en outomaties voeg skoon water.

Die standaard van Auto- skoonmaak siklus is 08-uur.

Press "skoon" knoppie onder om die opstel van Auto-skoonmaak siklus, druk "skoon" vir 3 sekondes, sal die Auto-skoonmaak siklus wees 00 → 04 → 08 → 16 → 32 → 48 → 00 (in uur). As die Auto-skoonmaak siklus is 00H, is die Auto-skoonmaak funksie gekanselleer.

Wanneer stel Auto-skoonmaak siklus, sal die skerm die siklus van Auto-skoonmaak (soos aangedui in prentjie 6-1) wys, Auto-skoonmaak siklus is 08-uur. Die tyd sal verdwyn wanneer die opstel van afwerking.

Let wel:  Auto-skoonmaak funksie draai op onder FAN en koel funksies saamwerk.

7. SWING

Let wel:  indien daar geen elektroniese swing lug diffuser, hierdie funksie sal nie sigbaar nie.

Swing funksie beteken verandering windrigting sirkulêr.

Press "swing" knoppie kan draai op en afdraai SWING salwing.

8. TIMER

"TIMER" kan draai op / af die tydsberekening funksie, die muur kontroleerder will work volgens die laaste instelling voor afsluit.

TIMER funksie kan werk op enige werk modes, die omgewing metodes is dieselfde in enige werk modes, neem 'n voorbeeld van die handleiding af (Handleiding).
8.1 TYD SKAKEL

Die prosesse is soos volg:

1) Klik op die knoppie "TIMER", die skerm sal wys "-: -", "VAN DIE" is flikker, beteken tydsberekening draai op funksie nie gestel word, soos die beeld van 8-1.
2) Druk "PROG" knoppie, -: - veranderinge aan 00:00, en die uur flikker, gebruik  knoppie om veranderinge uur, soos die beeld van 8-2.
2 Toe Press "PROG" knoppie, die uur stop flikkerende, die minuut flikker, gebruik   knoppie om veranderinge minute, soos die beeld van 8-3.

3 Druk "PROG" knoppie weer, klaar is met die omgewing, die skerm toon die huidige tyd 16:35 en "VAN DIE", beteken die tydsberekening draai op funksie is klaar, soos die beeld van 8-4.

8.2 TYD OM AF

Die prosesse is soos volg:

1) Klik op die knoppie "TIMER", en die skerm sal wys "18:40", "VAN DIE" is flikker, beteken die masjien sal aangeskakel by 18:40; sien die prentjie van 8-5.

2) Druk "PROG" knoppie, en die skerm sal wys "-: -", "af" is flikker, beteken tydsberekening afdraai funksie nie gestel word; sien die prentjie van 8-6.
3) Toe Press "PROG" knoppie, "-: -" verandering tot 00:00, is die uur flikkerende, pers  knoppie om ure te verander; soos die prentjie van 8-7.

4) Press "PROG" knoppie, die uur stop flikkerende, die minuut flikker, druk  knoppie om minute verander; soos die prentjie van 8-8.
5) Press "PROG" knoppie weer, klaar is met die omgewing, die skerm toon die huidige tyd "16:35", "VAN DIE" en "af", beteken die tydsberekening draai op en afdraai funksies is klaar, soos die prentjie van 8-9.

8.3 KANSELLEER TYD

Die prosesse is soos volg:

1) Klik op die knoppie, die skerm toon "18:40", "VAN DIE" is flikker, tyd van sy beurt op is 18:40,

sien die prentjie van 8-5.

2) Druk die knoppie, toon die skerm "23:30", "af" is flikker, tyd van afdraai is 23:30; sien die prentjie van 8-10.

3) Toe Press knoppie, die skerm toon "VAN DIE" en "af", "-: -" is flikker, tydsberekening gekanselleer; sien die prentjie van 8-11.

4) Press knoppie, tydsberekening funksie gekanselleer is, die skerm wys net die huidige tyd 18:35, geen enige tyd instelling.

9. mODE

Let wel: Hierdie funksie is nie van toepassing op al die masjiene, sal dit van krag word net vir verdamping lug verkoelers met relatiewe humiditeit en temperatuur opsporing van funksies.

As jou kontroleerder ondersteun nie die relatiewe humiditeit en temperatuur opsporing van funksies, sal 00 ℃ en 00% op die skerm te wys. (Soos die foto's 9-1 en 9-2)

Press "af" knoppie vir 3 sekondes, kan lug koeler se werk modes skakel, dit is HANDLEIDING, motor ℃, motor%.

9.1 handleiding af

Met die muur kontroleerder op, druk die knoppie totdat handleiding oor die boonste linker hoek van die skerm vertoon word. Huidige temperatuur en relatiewe humiditeit sal gewys word op die skerm. As FAN gekies word, sal die muur kontroleerder 'n konstante fan spoed, aangedui op die staafgrafiek op die onderkant van die skerm te wys.

As die water is genoeg in die tenk, pers knoppie, sal op sy beurt op of af te skakel pomp.

9.2 outomatiese ℃ MODE

Onder die modus van die motor ℃, sal die muur kontroleerder fan spoed en werk pomp se pas by die preconcerted temperatuur in stand te hou.

Wanneer die mode oorskakel na outomatiese ℃, die ikone van die motor ℃, FAN en koel op die skerm sal vertoon word, sal FAN en koel funksies word outomaties geaktiveer, gebruik knoppies om spoed te verander.

Soos getoon in foto 9-3, huidige temperatuur is 27 ℃, die preconcerted temperatuur is 25 ℃, FAN en koel funksies is aangeskakel.

Die standaard temperatuur op motor ℃ modus is 25 ℃, as wil verander, druk knoppie, sal die preconcerted temperatuur flits (soos aangedui in prentjie 9-4), knoppie sal die preconcerted temperatuur verander, druk knoppie weer, die omgewing is volbring. Die temperatuur het verandering is tot 23 ℃. (Soos aangedui in prentjie 9-5).

9.3AUTO% MODE

Onder die modus van die motor%, sal die muur kontroleerder fan spoed aan te pas en te pomp se werk om die relatiewe humiditeit in stand te hou.

Wanneer die mode oorskakel na outomatiese%, die ikone van die motor%, FAN en koel sal op die skerm vertoon word, sal FAN en koel funksies word outomaties geaktiveer, gebruik knoppie om spoed te verander.

(Soos aangedui in prentjie 9-6), die huidige relatiewe humiditeit is 56%, preconcerted relatiewe humiditeit is 60%, FAN en koel funksies is aangeskakel.

Die standaard temperatuur op motor% af is 60%, indien wil verander, druk knoppie, sal die preconcerted temperatuur flits (soos aangedui in prentjie 9-7), gebruik knoppies verander, druk knoppie weer, die omgewing is klaar. (Soos aangedui in prentjie 9-8). Die relatiewe humiditeit het verander na 57% gewees het.

10. PRE-koel af

As jou muur kontroleerder is ontwerp om voorsiening te maak vir die versadiging van afkoeling pads die koeler se voor die fan aangeskakel word. Die standaard van die pre-verkoeling af gesluit.

Oor die stand van afsluit, druk die knoppies van en vir 5 sekondes, kan draai op en afdraai die koel af. (Foto 10-1 en 10-2). As die koel af is aangeskakel, druk die knoppie, die koeler sal werk soos volg:

(1) Indien die watervlak laag is, die tenk sal outomaties gevul. FAN ikoon flitse op die skerm. (Soos die prentjie van 10-3).

(2) 2 minute later, sal die pomp aangeskakel word en versadig vir filter boekies. indien die watertenk nog in 'n lae watervlak, sal die pro-koel aksie gesluit, en begin om te vent.

(3) 1 minuut later, die pomp tot stilstand kom, en fan begin hardloop, die ikoon FAN toon op die skerm.

Nota 1:  PRE-koel af sal nie geaktiveer word as fan verkies weer kort ná afgeskakel.

Nota 2:  Die instellings op PRE-koel af sal outomaties gestoor word en voortgaan om te gebruik in volgende herlaai.

11. INTELLIGENT SKOONMAAK MODE

Let wel:  Hierdie funksie is nie om al die masjiene, sal dit neem effek slegs van toepassing vir verdamping lug verkoelers met EXHAUST funksie. Ons stel voor dat jy raadpleeg om verkopers voordat jy hierdie instelling te bedryf.

As jou muur kontroleerder is ontwerp om intelligent skoonmaak mode, wanneer skoon die lug koeler, sal die motor loop deur contraries, en afkoeling pad geweek. Die standaard van intelligente skoonmaak mode is gesluit.

Oor die stand van afsluit, druk die knoppie van en "drain" vir 5 sekondes, kan draai op en afdraai die intelligente skoonmaak mode.

As intelligente skoonmaak mode geaktiveer is, druk die knoppie, die koeler sal werk soos volg:

(1) Die motor sal loop deur contraries en uitlaat lug.

As die huidige lug koeler is ventilatievlamdovers, sal die ventilatievlamdovers funksie gestop. 25 sekondes later, uitlaat funksie outomaties oopgemaak word. As die COOL funksie werk op hierdie oomblik, sal die drein klep word outomaties geaktiveer, of anders, geen aksie op dreineringsklep.

(2) 5 minute later, die drein klep sal self-sluiting (indien geopen), lug koeler hervat om die staat voor die skoonmaak.

Let wel:  Die instellings op Intelligent skoonmaak mode sal outomaties gestoor word en voortgaan om te gebruik in volgende herlaai.

12. afsluit SKOONMAAK MODE

As jou muur kontroleerder is ontwerp om afsluit skoonmaak mode, sal die koeler die skoon funksie outomaties oopmaak wanneer afsluit. Die standaard van afsluit skoonmaak mode is gesluit.

Oor die stand van afsluit, druk die knoppie van en vir 5 sekondes, kan draai op en afdraai die afsluit skoonmaak mode.

As afsluit skoonmaak mode geaktiveer is, draai die koeler af, die koeler sal werk soos volg:

(1) Alle funksies sal gesluit wees, behalwe die skoon funksie, skoon ikoon toon op muur kontroleerder.

(2) 5 minute later, skoonmaak funksie sal outomaties afskakel. Die skerm toon niks.

Let wel:  Die instellings van afsluit skoonmaak mode sal outomaties gestoor word en voortgaan om te gebruik in volgende herlaai.

onderhoud

(1) .Dit is om in ag geneem word om die water te verander terwyl die koeler is in die werk om omkorsting vermy.

(2) Die filter boekies moet meer gereeld skoongemaak die koel doeltreffend te hou. Moenie water bo 40 ℃. Banister kwas kan sag word om weg te skrop die stof op die boekies.

(3) Die watertoevoer moet afgeskakel om bakterieë sowel as koue weer te vermy. Dit word ook aanbeveel wat na die koeler te beskerm in 'n paar stowwerige en sneeu stede.

(4) Ons beveel aan die pad skoon te maak elke maand aan die koeler onder die beste toestand te hou.

Temperatuur afname vorm van verdamping lug koeler

Probleemoplossing

WhatsApp Online Chat!