Hoe te brûken

1. Sla ON / útsette

1) Druk op de knop fan , dan kinne jo op en útsette evaporative lucht Koeler mei de hân.

2) Hâld  knop omleech foar 5 sekonden, de muorre Controller sil gean werom nei it eks-fabryk ynstelling, trochstart.

2. It ynstellen fan de klok

Stel de klok op 'e muorre controller foardat jo fierdergean mei alle oare programma' s. It byld fan 2-1, de hjoeddeiske tiid is 12:00. De ynstelling as folget:
1) Druk op de "Rept" knop, de oere sil flash. Brûk  te feroarjen oeren.
2) Druk op de "Rept" knop wer, de minuten sil flash. Brûk   te feroarjen minuten.

3) Druk op de "Rept" knop noch in kear, tiidsynstelling is klear.

3. FAN

De "FAN" knop wurdt brûkt om te selektearjen vent (frisse lucht is oerlevere yn keamers, mar de loft hat net kuolle).
Druk op "FAN" knop kinne oansette en útsette vent funksje. Om Ferlytsje of fergrutsje it fan snelheid nedich, druk op de  knoppen.

4. COOL
COOL funksje sil om de pomp te wurkjen, nim út wetter fan tank te wet cooling pad. Kuolle loft wurdt levere.

Druk op "COOL" knop kinne oansette en útsette COOL unction.

As jo ​​op "COOL" knop, as it wetterpeil nivo op tank is te leech, de pomp sil ophâlde rinnen wylst it wetter is genôch. De COOL ikoan is wjerljochtsjende op skerm, dat betsjut de pomp halte rint op it stuit.

Tink derom:  De pomp beskerming ek bart op wetter tekoart doe't koele funksje is ynskeakele.

5. CLEAN

Drain funksje makket motor rinne troch contraries te skjin koeling pad, skeakelet de drain fentyl, drain it smoarge wetter út.

Druk op "CLEAN" knop kinne oansette en útsette CLEAN unction.

Drain funksje rinnen ha 5 minuten, sil stopje automatysk.

As draining, it wetter nivo ôfnimme sil hurd, dus as it COOL funksje is noch altyd hâlden op, de pomp sil pause automatysk te beskermjen pomp, en rint wer as drain halte en wetter fol genôch.

6. AUTO-CLEANING

Doe't FAN en COOL funksjes wurkje gear foar N oeren (N kin ynsteld wurde), lucht Koeler sil iepenje de skjinne funksje, drain út it smoarch wetter in tank, en heakje skjin wetter automatysk.

De standert fan Auto- cleaning syklus is 08-oere.

Druk op "CLEAN" knop om Auto-cleaning cycle, druk "CLEAN" voor 3 sekonden, de Auto-cleaning cycle sil 00 → 04 → 08 → 16 → 32 → 48 → 00 (yn oeren). As de Auto-cleaning syklus is 00h, de Auto-cleaning funksje is ôfbrutsen.

Wannear't set Auto-skjinmeitsjen syklus, it skerm sil sjen litte de syklus fan Auto-skjinmeitsjen (lykas werjûn yn byld 6-1), Auto-cleaning syklus is 08-oere. De tiid sil ferdwine as it ynstellen finish.

Tink derom:  Auto-cleaning funksje docht op ûnder FAN en COOL funksjes wurkje gear.

7. SWING

Tink derom:  as der gjin elektroanyske swing lucht diffuser, dizze funksje sil net beskikber.

Swing funksje betsjut feroaring wyn rjochting circularly.

Druk op "SWING" knop kinne oansette en útsette SWING unction.

8. TIMER

"TIMER" kin oansette / útsette de timing funksje, de muorre Controller sil wurkje neffens de lêste ynstelling foar ôfslute.

TIMER funksje kin wurkje op eltse wurkje modes, de ynstelling metoaden binne itselde yn alle wurkje modes, nim in foarbyld fan Manual modus (MANUAL).
8.1 Timing oansette

De prosessen binne as folget:

1) Druk op de "TIMER" knop, it skerm sil sjen "-: -", "ON" is wjerljochtsjende, betsjut timing bar op funksje net ynsteld wurde, lykas it byld fan 8-1.
2) Druk op "Rept" knop, -: - feroarings oant 00:00, en de ûre is wjerljochtsjende, brûk  knop om feroarings oere, as it byld fan 8-2.
2 En Druk op "Rept" knop, it oere halte razende, it oantal minuten wjerljochtsjende, brûk   knop om feroarings minuten, lykas it byld fan 8-3.

3 Druk op "Rept" knop ienris wer, ôf de ynstelling, it skerm toant de hjoeddeistige tiid 16:35 en "op", betsjut it timing bar op funksje klear is, lykas it byld fan 8-4.

8.2 Timing útsette

De prosessen binne as folget:

1) Druk op de "TIMER" knop, en it skerm sil sjen litte "18:40", "ON" is wjerljochtsjende, betsjut de masine wurdt skeakeljen om 18:40; sjoch de foto fan 8-5.

2) Druk op "Rept" knop, en it skerm sil sjen "-: -", "út" is wjerljochtsjende, betsjut timing útsette funksje net ynsteld wurde; sjoch de foto fan 8-6.
3) Dan Druk op "Rept" knop, "-: -" feroarje oant 00:00, de ûre is razende, druk  knop te feroarjen oeren; lykas it byld fan 8-7.

4) Druk op "Rept" knop, it oere halte razende, it oantal minuten wjerljochtsjende, druk  knop te feroarjen minuten; lykas it byld fan 8-8.
5) Druk op "Rept" knop ienris wer, ôf de ynstelling, it skerm toant de hjoeddeistige tiid "16:35", "op" en "Ut", betsjut it timing bar op en útsette funksjes binne klear, lykas de foto fan 8-9.

8.3 Cancel Timing

De prosessen binne as folget:

1) Druk op de knop, it skerm lit sjen "18:40", "ON" is wjerljochtsjende, tiid fan beurt op is 18:40,

sjoch de foto fan 8-5.

2) Druk knop, it skerm lit sjen "23:30", "út" is wjerljochtsjende, tiid fan útsette is 23:30; sjoch de foto fan 8-10.

3) Dan Druk knop, it skerm lit sjen "op" en "Ut", "-: -" is wjerljochtsjende, timing is ôfbrutsen; sjoch de foto fan 8-11.

4) Druk knop, timing funksje is ôfbrutsen, it skerm krekt toant aktuele tiid 18:35, nee gjin timing ynstelling.

9. MODE

Opmerking: Dit wurket net fan tapassing op alle masines, dan sil wurde nommen effekt allinnich foar evaporative lucht coolers mei Relatyf Feuchte en Temperatur Opspoaren funksjes.

As jo ​​controller stipet it Relatyf Feuchte en Temperatur Opspoaren funksjes, sil sjen litte 00 ℃ en 00% op it skerm. (Lykas de plaatsjes 9-1 en 9-2)

Druk op "MODE" knop foar 3 sekonden, kinne wikselje lucht Koeler syn wurkjende Modes, dat is INSTRUCTIEBOEKJE, AUTO ℃, AUTO%.

9.1 MANUAL MODE

Mei de muorre controller op, druk op de knop oant INSTRUCTIEBOEKJE wurdt sjen litten op de hoek lofts boppe fan it skerm. Aktuele temperatuer en relative Feuchte sil te sjen wêze op it skerm. As FAN selektearre is, de muorre Controller sil sjen litte in konstante fan snelheid, oanjûn op de bar grafyk op de boaiem fan skerm.

As it wetter is genôch in tank, druk knop, skeakelet of útsette pomp.

9.2 AUTO ℃ MODE

Under de wize fan AUTO ℃, de muorre Controller sil oanpasse fan snelheid en pomp syn wurk te behâlden de preconcerted temperatuer.

Doe't de modus switch nei AUTO ℃, de byldkaikes fan AUTO ℃, FAN en COOL sil te sjen wêze op it skerm, FAN en COOL funksjes wurdt ynskeakele op automatysk, gebrûk knoppen te feroarjen snelheid.

Sa't bliken docht út foto 9-3, aktuele temperatuer is 27 ℃, de preconcerted temperatuer is 25 ℃, FAN en COOL funksjes is ynskeakele.

De standert temperatuur op AUTO ℃ modus is 25 ℃, as wolle feroarje, druk knop, de preconcerted temperatuer sil flash (lykas werjûn yn byld 9-4), knop sil feroarje de preconcerted temperatuer, druk knop wer, it dekor is klear. De temperatuer is feroarje nei 23 ℃. (Lykas werjûn yn byld 9-5).

9.3AUTO% MODE

Under de wize fan AUTO%, de muorre Controller sil oanpasse fan snelheid en pump syn wurk te behâlden de relative vochtigheid.

Doe't de modus switch ta AUTO%, de byldkaikes fan AUTO%, FAN en COOL sil te sjen wêze op it skerm, FAN en COOL funksjes wurdt ynskeakele op automatysk, brûk knop te wizigjen snelheid.

(Lykas werjûn yn byld 9-6), de hjoeddeiske relative luchtvochtigheid is 56%, preconcerted relative Feuchte is 60%, FAN en COOL funksjes is ynskeakele.

De standert temperatuur op AUTO% modus is 60%, as wolle feroarje, druk knop, de preconcerted temperatuer sil flash (lykas werjûn yn byld 9-7), gebrûk knoppen te feroarjen, druk op knop wer, it dekor is klear. (Lykas werjûn yn byld 9-8). De relative Feuchte hat west feroarje nei 57%.

10. PRE-COOLING MODE

As jo ​​muorre Controller is ûntwurpen om te stean foar de sêding fan de cooler fan koeling pads foardat it fan wurdt oerstapt op. De standert fan pre-cooling modus wurdt sletten.

Op de steat of shutdown, druk op 'e knoppen fan en foar 5 sekonden, kin draaie op en útsette de cooling modus. (Foto 10-1 en 10-2). As de cooling modus is ynskeakele, druk op de knop, it koeler sil funksjonearje as folget:

(1) As de wetterstân is leech, de tank sil fold wurde automatysk. FAN ikoan flashes op skerm. (Lykas de foto fan 10-3).

(2) 2 minuten letter, de pomp wurdt draaide op en sêdzje foar filter pads. As it wetter tank noch yn lege wetterpeil, de pro-cooling aksje wurdt sletten, en begjinne te vent.

(3) 1 minút letter, de pomp stoppet, en fan begjint rint, it FAN ikoan lit sjen op it skerm.

Taljochting 1:  PRE-COOLING modus sil net aktivearre wurde as FAN west hat wer koart nei útskeakele.

Opmerking 2:  De ynstellings op PRE-COOLING modus wurdt opslein automatysk en fierder om te brûken yn in folgjende herstarten.

11. Intelligent CLEANING MODE

Tink derom:  Dit wurket net fan tapassing op alle masines, dan sil wurde nommen effekt allinnich foar evaporative lucht coolers mei exhaust funksje. Wy suggest jo oerlizze mei ferkeapers foardat jo betsjinje dizze ynstelling.

As jo ​​muorre Controller is ûntwurpen om yntelligint cleaning modus, doe't skjinne de loft koeler, de motor sil rinne troch contraries, en cooling pad is wiet. De standert fan yntelliginte cleaning modus wurdt sletten.

Op de steat of shutdown, druk op de knop fan en "drain" foar 5 sekonden, kin oansette en útsette de yntelliginte cleaning modus.

As yntelligint cleaning modus is ynskeakele, druk op de knop, it koeler sil funksjonearje as folget:

(1) De motor sil rinne troch contraries en exhaust lucht.

As de hjoeddeiske lucht koeler is venting, de venting funksje wurdt stoppe. 25 sekonden letter, exhaust funksje iepene wurde automatysk. As de COOL funksje wurket op dit stuit, de balk fentyl wurdt ynskeakele op automatysk, of oars, gjin aksje op Drain klep.

(2) 5 minuten letter, de balk fentyl sil self-sluten (as al iepene), lucht Koeler der wer oan de steat foardat it skjinmeitsjen.

Tink derom:  De ynstellings op Intelligent cleaning modus wurdt opslein automatysk en fierder om te brûken yn in folgjende herstarten.

12. shutdown CLEANING MODE

As jo ​​muorre Controller is ûntwurpen om shutdown cleaning modus, de cooler iepenet de skjinne funksje automatysk as ôfslute. De standert of shutdown cleaning modus wurdt sletten.

Op de steat of shutdown, druk op de knop fan en foar 5 sekonden, kin oansette en útsette de shutdown cleaning modus.

As shutdown cleaning modus is ynskeakele, draaie de koeler ôf, it cooler sil funksjonearje as folget:

(1) Alle funksjes sille wurde sletten útsein de skjinne funksje, CLEAN ikoan lit sjen op muorre Controller.

(2) 5 minuten letter, skjinmeitsjen funksje sil útsette automatysk. It skerm lit sjen neat.

Tink derom:  De ynstellings of shutdown cleaning modus wurdt opslein automatysk en fierder om te brûken yn in folgjende herstarten.

Ûnderhâld

(1) .it is om opmurken wurde te feroarjen it wetter wylst de cooler is yn it wurk te kommen dat incrustation.

(2) .The filter pads moatte wurde skjinmakke faker te hâlden de koelend effisjint. Brûk gjin wetter boppe 40 ℃. Banister pinsiel kin brûkt wurde sêft te scrub wei it stof op de pads.

(3) It wetter oanfier moasten sletten wirde út te kommen dat baktearjes en ek kâlde waar. It is ek oan te rieden covering te beskermjen it koeler yn guon stoffich en Snowy stêden.

(4) .We riede te skjin it pad elke moanne te hâlden de koeler ûnder bêste betingst.

Temperatuer ôfnimme foarm fan Evaporative lucht Cooler

Problemen oplosse

WhatsApp Online Chat!