Como empregar

1. activar / desactivar

1) Prema o botón de , pode activar e desactivar o neveira de aire evaporativo manual.

2) Manter  o botón premido por 5 segundos, o controlador de pantalla voltará á configuración de saída da fábrica, reinicio.

2. REGULACIÓN reloxo

Acerte o reloxo no controlador de pantalla antes de proceder calquera outro programa. A imaxe de 2-1, o tempo actual é 12:00. A definición do seguinte xeito:
1) Prema o botón "PROG", o momento comeza a palpebrar. Use  para cambiar horas.
2) Prema de novo o botón "PROG", o minuto pisca. Use   para cambiar os minutos.

3) Prema o botón "PROG" botón unha vez máis, o tempo de configuración se completa.

3. FAN

O botón "fan" se usa para seleccionar Vent (aire fresco se entrega en cuartos, pero o aire non foi arrefriado).
Prema o botón "fan" pode activar e desactivar a función de ventilación. Para aumentar ou diminuír a velocidade do ventilador necesario, prema os  botóns.

4. FRESCO
función legal fará a bomba traballando, sacar a auga do vaso para peirao bloque de arrefriamento. O aire arrefriado pode ser entregado.

Prema o botón "cool" pode activar e desactivar unción fresca.

Cando prema o botón "cool", o nivel de auga no tanque é moi baixo, a bomba pode deixar de funcionar mentres a auga é suficiente. A icona FRESCO está chiscando na pantalla, isto significa que a parada da bomba en execución no momento.

Nota:  A protección da bomba tamén acontece na escaseza de auga cando a función legal foi conectado.

5. Limpar

función de drenaxe do motor faise xirar por contrarios a limpar almofada de refrixeración, activar a chave de drenaxe, drenar a auga sucia para fóra.

Prema o botón "Clean" pode activar e desactivar unción limpo.

función correndo por 5 minutos Escorrer, pode deixar automaticamente.

Ao drenar, o nivel de auga vai diminuír rapidamente, polo que, se a función arrefría aínda é continuar, a bomba pode deixar automaticamente para protexer a bomba, e funcionando de novo cando deixar drenaxe e auga encheu o suficiente.

6. auto-limpeza

Cando o FAN e funcións LEGAL traballar en conxunto para horas de N (N pode ser definido), neveira de aire abrirá a función de limpeza, drenar a fóra a auga sucia nun tanque, e engadir auga limpa automaticamente.

O nivel de ciclo de limpeza Auto- é 08 horas.

Prema o botón "limpa" para configurar ciclo de auto-limpeza, prema "limpa" durante 3 segundos, o ciclo de auto-limpeza será 00 → 04 → 08 → 16 → 32 → 48 → 00 (en horas). O ciclo de auto-limpeza é 00h, a función auto-limpeza foi cancelada.

Cando definido ciclo de auto-limpeza, a pantalla mostrará o ciclo de auto-limpeza (como se mostra na figura 6-1), o ciclo de auto-limpeza e 08 horas. O tempo vai desaparecer cando a creación de chegada.

Nota:  a función auto-limpeza acende so FAN e funcións FRESCO traballar xuntos.

7. SWING

Nota:  se non hai un difusor de aire balance electrónico, esta función non está dispoñible.

función de oscilación significa cambio de dirección do vento circular.

Prema o botón "swing" pode activar e desactivar SWING-unción.

8. Temporizador

"Timer" pode activar / desactivar a función de temporización, o controlador de pantalla funcionará segundo a última definición, antes do apagado.

Función Timer pode traballar en calquera modo de funcionamento, os métodos de configuración son os mesmos en todas as modalidades de traballo, dar un exemplo de xeito manual (manual).
8,1 timing ACENDIDO

Os procesos son os seguintes:

1) Prema o botón "timer", a pantalla mostrará "-: -", "ON" está a palpebrar, significa á súa vez, en función de temporización non ser definido, como a imaxe de 8-1.
2) Prema o botón "PROG", -: - cambia a 00:00 ea hora está chiscando, use  o botón para cambios hora, como a imaxe de 8-2.
2 A continuación, prema no botón "PROG", a parada de hora a palpebrar, a hora é a palpebrar, use   botón para cambios minutos, como a imaxe de 8-3.

3 Prema o botón "PROG", unha vez máis, rematar a configuración, a pantalla amosa o tempo actual 16:35 e "On", significa a volta sincronismo en función rematar, como a imaxe de 8-4.

8.2 CALENDARIO DESCONEXIÓN

Os procesos son os seguintes:

1) Prema o botón "timer", ea pantalla amosará "18:40", "ON" está a palpebrar, significa que a máquina será ligado ás 18h40; vexa a imaxe de 8-5.

2) Prema o botón "PROG", ea pantalla amosará "-: -", "OFF" está a palpebrar, significa sincronismo desactivar función non definirse; vexa a imaxe de 8-6.
3) A continuación, prema no botón "PROG", "-: -" cambio ata 00:00, a hora é a palpebrar, prema  o botón para cambiar horas; como a imaxe de 8-7.

4) Prema o botón "PROG", a parada de hora a palpebrar, a hora está chiscando, prema  o botón para cambiar os minutos; como a imaxe de 8-8.
5) Prema o botón "PROG", unha vez máis, rematar a configuración, a pantalla amosa o tempo actual "16:35", "ON" e "off", significa a volta sincronismo e desactivar funcións finalizaron, como a imaxe de 8-9.

8,3 CANCELAR timing

Os procesos son os seguintes:

1) Prema o botón, a pantalla mostra "18:40" "ON" está a palpebrar, o tempo de conectar e 18:40,

vexa a imaxe de 8-5.

2) Prema o botón, a pantalla mostra "23:30", "OFF" está a palpebrar, o tempo de apagar e 23:30; vexa a imaxe de 8-10.

3) A continuación, prema no botón, a pantalla mostra "ON" e "off", "-: -" Está a palpebrar, o timing foi cancelada; vexa a imaxe de 8-11.

4) Prema o botón, función de temporización foi cancelado, a pantalla mostra só o tempo actual 18:35, sen ningunha configuración timing.

9. MODO

Nota: Este sitio non é aplicable a todas as máquinas, será levado efecto só para refrixeradores de aire evaporado con humidade relativa e funcións detección de temperatura.

Se o controlador non soporta a humidade e temperatura funcións Detección relativos, mostrará 00 ℃ e 00% na pantalla. (Como as imaxes 9-1 e 9-2)

Prema o botón "mode" por 3 segundos, pode cambiar entre os modos de funcionamento do refrixerador de aire, que é manual, AUTO ℃, AUTO%.

9.1 MODO MANUAL

Co controlador de pantalla, preme o botón ata MANUAL aparece na esquina superior esquerda da pantalla. temperatura actual e humidade relativa será mostrada en pantalla. Se o fan é seleccionado, o controlador do muro amosará unha velocidade constante do ventilador, indica no gráfico de barras na parte inferior da pantalla.

Se a auga é suficiente no tanque, preme o botón, pode activar ou desactivar a bomba.

9.2 AUTO ℃ MODO

Baixo o modo de auto ℃, o controlador de pantalla pode axustar a velocidade do ventilador e do traballo da bomba para manter a temperatura preconcerted.

Cando o selector de modo para auto ℃, as iconas de auto ℃, FAN e fría será mostrado na pantalla, FAN e funcións fría vai ser conectado automaticamente, use os botóns para cambiar a velocidade.

Como se mostra na figura 3/9, a temperatura actual é 27 ℃, a temperatura é de 25 preconcerted ℃, fan e funcións LEGAL conectou.

A temperatura estándar en AUTO modo ℃ é de 25 ℃, se quere cambiar, prema o botón, a temperatura preconcerted piscará (como se mostra na figura 9-4) botón, cambiará a temperatura preconcerted, preme o botón de novo, a configuración está rematada. A temperatura foi cambio para 23 ℃. (Como se mostra na figura 9-5).

9.3AUTO% MODO

Baixo o modo de auto%, o controlador de pantalla pode axustar a velocidade do ventilador e bomba de traballar para manter a humidade relativa.

Cando o selector de modo para auto%, as iconas de auto%, FAN e fría será mostrado na pantalla, FAN e funcións fría será activado automaticamente, use o botón para cambiar a velocidade.

(Como se mostra na figura 6/9), a unha humidade relativa de corrente é de 56%, a humidade relativa é do 60% preconcerted, fan e funcións LEGAL conectou.

A temperatura estándar en modo AUTO% é do 60%, se quere cambiar, prema o botón, a temperatura preconcerted piscará (como se mostra na figura 9-7), use os botóns para cambiar, prema o botón de novo, a configuración se completa. (Como se mostra na figura 9-8). A humidade relativa foi cambio de 57%.

MODO 10. pre-enfriamento

Se o controlador de pantalla está deseñado para permitir a saturación das almofadas de refrixeración do radiador antes do ventilador está conectado. O patrón de xeito pre- refrixeración é pechada.

Sobre o estado de apagado, prema os botóns de e por 5 segundos, pode activar e desactivar o modo de refrixeración. (Imaxe 10-1 e 10-2). Se o modo de refrixeración foi activado, preme o botón, o cool funciona do seguinte xeito:

(1) Se o nivel de auga é baixo, o vaso encherase automaticamente. icono FAN pisca na pantalla. (Como a imaxe de 10-3).

(2) 2 minutos máis tarde, a bomba será conectado e saturar a almofadas de filtro. Se o depósito de auga aínda en baixo nivel de auga, a acción pro-refrixeración pode ser pechada, e comezan a descargar.

(3) 1 minuto despois, a bomba para, e fan comeza a funcionar, a icona FAN mostra na pantalla.

Nota 1:  modo de pre-enfriamento non será activado se FAN foi escolleu novo pouco despois de apagado.

Nota 2:  Os axustes no modo de vista arrefriamento serán almacenadas automaticamente e continuar a utilizar a próxima reinicio.

11. MODO DE LIMPEZA intelixente

Nota:  Esta función non se aplica efecto para todas as máquinas, será retirado só para refrixeradores de aire evaporado con función de escape. Suxerimos que consulte aos vendedores antes de operar esta definición.

Se o controlador do muro está deseñado para o modo de limpeza intelixente, cando limpa o refrixerador de aire, o motor rodará por contrarios, e almofada de refrixeración foi embebido. O patrón do modo de limpeza intelixente está pechado.

Sobre o estado de apagado, preme o botón de e "fuga" por 5 segundos, pode activar e desactivar o modo de limpeza intelixente.

Se o modo de limpeza intelixente está activada, preme o botón, o cool funciona do seguinte xeito:

(1) O motor funciona por contrarios e aire de esgotamento.

Se o arrefecedor acondicionado actual é a ventilación, a función de ventilación será interrompido. 25 segundos máis tarde, a función de escape abrir automaticamente. Se a función FRESCO traballa neste momento, a chave de drenaxe será activado automaticamente, ou, ningunha acción na válvula de drenaxe.

(2) 5 minutos máis tarde, a chave de drenaxe será auto-peche (se foi aberto), neveira de aire retoma ao estado antes da limpeza.

Nota:  Os axustes no modo de limpeza intelixente serán almacenadas automaticamente e continuar a utilizar a próxima reinicio.

12. Shutdown MODO DE LIMPEZA

Se o controlador de pantalla está deseñado para modo de limpeza de apagado, o cool abrirá a función limpa automaticamente cando apagado. O patrón do modo de limpeza de clausura é pechado.

Sobre o estado de apagado, preme o botón de correo por 5 segundos, pode activar e desactivar o modo de limpeza de apagado.

Se o modo de limpeza de apagado é activado, transformar o resfriador, o máis frío vai funcionar como segue:

(1) Todas as funcións pode ser pechada, excepto a función de limpeza, icono limpo mostra no controlador da parede.

(2) 5 minutos máis tarde, a función de limpeza pode desactivar-se automaticamente. A pantalla non mostra nada.

Nota:  As opcións do modo de limpeza de apagado serán almacenadas automaticamente e continuar a utilizar a próxima reinicio.

mantemento

(1) .É a ser observado para cambiar a auga mentres o aplicador está en traballo, para evitar a incrustación.

(2) .As almofadas de filtro deberá ser limpo máis frecuentemente para manter a eficiencia de refrixeración. Non use auga por riba de 40 ℃. Banister cepillo pode ser usado sen problemas para fregar o po sobre as almofadas.

(3) A subministración de auga debe ser desactivado para evitar bacterias, así como o tempo frío. Tamén se recomenda que cobre para protexer o refrixerador nalgunhas cidades empoeiradas e con neve.

(4) .Nós recomendo para limpar a almofada cada mes para manter o neveira baixo mellores condicións.

forma diminución da temperatura do aire neveira evaporativo

Solución de problemas

WhatsApp Chat Online!