Evaporative Air Cooler, Air Cooler, Infrared Heater, Heater sumringah - Jinghui
  • WIFI---1
  • banne-3
  • banner-4
  • banner-2

Evaporative Air Cooler

Fujian Jinghui Lingkungan Technology Co., Ltd (cendhak kanggo JH Tech) punika Eco-loropaken online evaporative Produsèn adhem anjog diadegaké ing Fuzhou China ing taun 2006.

  • Commercial Air Cooler

    Commercial Air Cooler

    JH Tech Commercial adhem online cocok kanggo panggonan mbukak utawa semi-mbukak gedhe kaya workshop, supermarket, stadion, mining, Mal Shopping ...

  • Infrared sumringah Heater

    Infrared sumringah Heater

    JH Tech infrared mesin ingkang ndamel benter punika cocok kanggo wilayah njero ruangan ruangan lan kaya: ngarep, kantor, jedhing, restaurant, Patio, Kamping ...

  • Portable Air Cooler

    Portable Air Cooler

    JH Tech adhem online hotspot cocok kanggo wilayah njero ruangan ruangan lan kaya: ngarep, kantor, pabrik, pasamuwan, gym, rumah sakit ...

Baru

After 13 years experience of manufacturing Evaporative air cooler and electric heater ,JH Tech warmly welcome you to choose our new design 18,000cmh/30,000cmh industrial air cooler, TUYA Wifi Infrared Heater,bluetooth speaker heater etc.

About JINGHUI

  • JHCOOL-Factory-Gambar
  • JHCOOL -factory

Fujian Jinghui Lingkungan Technology Co., Ltd (cendhak kanggo  JH Tech ) punika Eco-loropaken online evaporative Produsèn adhem anjog diadegaké ing Fuzhou China ing taun 2006. Iku perusahaan dhuwur-tech fokus ing energi-daya, evaporative hawa seger kang R & D, marketing lan customer service banget. Ndhuweni ahli experienced lan dodolan agresif, iku ndadekake JH Tech kanggo menehi klien layanan profesional kaya pabrik, kafe, supermarket, basa stasiun etc. Liwat wutah 10 taun, JH Tech wis rampung tata chain industri kabèh lan dadi saestu pimpinan ing industri.

Ndhuweni ahli experienced lan dodolan agresif, iku ndadekake JH Tech kanggo menehi klien layanan profesional kaya pabrik, kafe, supermarket, basa stasiun etc.

Feature Products

JH Tech wis tansah nganut inovasi ngelmu lan teknologi, lan wis dikembangaké saing sawijining inti ing basis mudhun-kanggo-bumi.

Tampilan Online Chat!