FAQs

Tips babagan mundhut adhem online evaporative:

1, Priksa katon:
Sing liyane Gamelan lan ayu katon iku, sing luwih dhuwur jamur tliti produk digunakake.

2, Priksa aliran proses:
Nalika mundhut produk, sampeyan kudu nggawe manawa gabungan panggonan, ngawut-awut, push-tombol lan komponen sing diinstal lan uga disambungake tightly.

3, Priksa komponen:
kabèh pesawat wis nglumpuk dening macem-macem bagian lan komponen. Kualitas iku komponen bisa langsung nggawa urip layanan ngadhemke lan èfèk prosès dadi adhem. Mulane, mriksa komponèn utama langkah paling penting. Komponèn utama saka Evaporative adhem online kalebu: kothak kontrol utama, water pump, saluran tutup, motor, niup.

Aplikasi saka coolers online evaporative

1, wilayah kluruk utawa wilayah kang perlu cooling kanthi cepet ing waktu kang singkat
, pawon,, pabrik, pasamuwan, pasar, balai pameran, kamar eg sekolah gym konferensi.

2, Situs produksi karo panas piranti suhu dhuwur
contone bengkel saka Mounding injeksi, listrik, Metallurgy, Printing, Kaca, mesin, panganan Processing lan industri rumah tangga electrical

3, Tlatah kang kapenuhan ambu ora enak, bledug, reget online
eg Hotel pawon, bale rumah sakit, industri plastik, industri kimia, industri kulit, industri karet, printing lan dyeing industri, industri, farm etc.

4, mbukak wilayah gedhe
eg mall Shopping, supermarket, hiburan, hiburan pusat, kamar nunggu etc.

5, griya ijo lan paneliti ngelmu tetanèn

ngati-ati

1, Evaporative adhem online digunakake kanggo ventilasi, cooling, humidification, nambah kualitas air. Kanggo nggunakake liyane, pls takon engineers JH utawa sadean ing advance.

2, Nggunakake adhem online wonten ing kahanan ing ngisor iki bisa nambah urip:
a) suhu Garing-bohlam: 20 ℃ -50 ℃
b) asor relatif: ≤85%
c) Meksa: 86Kpa-106Kpa
d) Manawa banyu resik digunakake , lan suhu ngirim ora kurang saka 45 ℃, meksa sumber kira 0.15-1Mpa;
e) voltase sumber ora bisa ngluwihi ± 15% saka voltase tingkat
f) ora area gas korosif

3, Ing Nihan njaba lan paket saka adhem wis ora rampung digawe dening bahan semangat retardant. Aja manawa kanggo nyegah saka sembarang sumber geni.

4, Ing cilik saka karusakan saka bocor, please priksa saluran tutup lan tutup welingan disambungake kanthi bener disambungake sadurunge nggunakake adhem online.

5, Kanggo supaya discharging digawe adhem online menyang Panggonan terlampir, ana kudu cukup jumlahe exhaust ing panggonan aplikasi, yen ora, sampeyan bisa mbukak jendhela utawa nginstal anther mesin cooing liyane kanggo nggawe exhaust alam lan exhaust mechanical digabungake.

6, Nalika adhem perlu kanggo ndandani, iku perlu Cut mudhun sumber daya lan sijine tandha bebaya matur "pangopènan lan ora nggunakake".

7, Nalika lelungan pesawat adhem, nelpon layanan kanggo bantuan, lan ora ngganti ngalih pangayoman ing dhewe.

8, Mangga ora seneng nguripake lan mateni coolers

9, Minangka kanggo suhu lan asor pancet Panggonan, pls nggunakake ing Pandhu saka tingkat spesialis .Ing cooling iku kuwalik kanthi proporsional kanggo asor.

maintenance

1, Clean cooling pad
Copot pad saka ngadhemke, lan banjur ngresiki iku dening banyu tunyuk

2, Copot mambu
The kahanan iki bisa uga nimbulaké sawetara mambu ing sawetara menit nalika miwiti kelangan:
1) Gunakake adhem sawise udan
2) Yen sampeyan ora ngresiki munggah tank sawise nggunakake, udhara digawe adhem bisa duwe sawetara mambu wektu sabanjuré nalika sampeyan nggunakake. (Mati fungsi resik iki dipateni)
3) Aja ngresiki adhem ing wektu sawise nggunakake dangu. (Auto fungsi resik iki dipateni)
4) kahanan liya.
Umumé kang dianjurake kanggo nguripake fungsi resik mati kanggo nyegah mambu.
Nyana ngresiki cooling bantalan ing kaping, sampeyan uga bisa nambah khlor dioxide disinfectant menyang tank banyu.

3, Carane pangopènan adhem nalika sampeyan ora bisa nggunakake kanggo nalika?
Nalika ing mangsa utawa sampeyan ora bisa nggunakake ing coolers kanggo nalika, aja ing ngisor iki:
First, nutup tutup banyu lan mbusak pad cooling duwe cleaning lengkap tampak, ing wektu sing padha, P tank lan resik iku. Yen ijin, iku luwih apik kanggo duwe defection a. Sawise reresik, nginstal pad cooling lan nggawe adhem apa 5 8 menit kanggo garing pad, lan ing pungkasan mati sumber daya. Bakal luwih apik kanggo hood tutup protèktif kanggo mungkasi lebu njaba.

4, Priksa sadurunge operasi: Apa tutup werni ngambang isa uga? Sing garis kontrol tetep bener? Oil prewangan yen jinis centrifugal. Priksa bantalan cooling sawise operasi kanggo nalika. Mriksa fungsi normal liyane.

5, Evaporative adhem online jenis peralatan nyimpen energi lan mung perlu sawetara pangopènan. Nanging minangka mesin wis diinstal njaba, duwe efek cooling luwih, sawijining luwih apik kanggo sampeyan nggawe sawetara reresik sawise dangu nggunakake.

malfunctions

kode kesalahan fault gejala Solutions
E1 Ing sumber daya kanggo adhem online liwat-saiki Mangga break daya mati, lan mriksa sumber daya
E2 Voltase sumber kanggo adhem online liwat-voltase Mangga break daya mati, lan mriksa sumber daya
E3 Voltase sumber kanggo adhem online ing-voltase Mangga break daya mati, lan mriksa sumber daya
E4 motor punika overheat Mangga break daya mati, lan mriksa sumber daya
mriksa bantalan cooling
terus lawang dibukak kanggo ventilasi cukup
E8 Pengontrol wall ora bisa nampa sinyal saka adhem online Pay manungsa waé kanggo sambungan apik ing antarmuka Komunikasi
E9 Pratingkah sumber banyu ora bisa rampung ing 15mins Priksa tutup welingan

Masalah umum & obat Suggested

Masalah: Part saka cooling bantalan ora udan
Suggested obat:
(1) distributor banyu diblokir, please ngresiki.
(2) tank banyu iku slant, please nyetel kanggo tingkat.
(3) banyu Low.

Masalah: Pumps nganggo, nanging ora circulates banyu, utawa bantalan lack banyu.
Suggested obat:
(1) distributor banyu diblokir, please ngresiki.
(2) Pump strainer diblokir

Masalah: Lambang cooling sumunar ing controller
Suggested obat:
(1) Warning banyu kurang, mriksa welingan banyu tutup Blok utawa sumber banyu banyu mandeg sumber.
(2) Yen isih sumunar nalika banyu iku cukup, mriksa satelit tingkat banyu.
(3) Pump strainer diblokir

Masalah: bocor Water
Suggested obat:
(1) bocor saka pipe sumber banyu: The fleksibel-selang iku umur utawa bejat lan leakages banyu saka iku. Mangga ngganti anyar fleksibel-selang.
(2) bocor saka tutup saluran: tingkat banyu iku dhuwur banget. Mangga nyetel tutup welingan banyu.
(3) bocor saka panel sisih: Cooling bantalan sing diblokir, please ngresiki.

Masalah: controller ora bisa nampilake
Suggested obat:
(1) Priksa sambungan listrik. Priksa manawa piranti protèktif listrik apa.
(2) Mangga dipriksa kabel bumi disambungake kanthi bener. Priksa manawa garis phase sing disambungake tengen. Priksa yen sekring bejat.
(3) Mriksa line sinyal disambungake tightly.

Masalah: 3PH adhem gagal bisa, nggawa motor saka Buzz.
Suggested obat:
(1) Power kurang fase, iku perlu mriksa sumber daya.
(2) Priksa motor lan Papan PCB listrike kontak miskin utawa ora.

Yen bisa sabab punika hard kanggo ketemu, sampeyan bisa tokoh metu dening ngganti cara, cara comparison, cara cameral utawa cara liyane. Yen ora, sampeyan uga bisa takon distributor lokal utawa sadean kanggo bantuan.


Tampilan Online Chat!