Base Station Cooling

fitur:

Unattended stasiun basa perlu cooling sistem cerdas;

Malah kang mesin sing digunakake 24/7 karo panas dadi;

Iku remot bisa ngawasi lan ngontrol apa kawontenan saka mesin mbagekke ing stasiun basa beda;

konsumsi daya tliti AC 'punika ageng; iku perlu personel qualified kanggo operasi lan pangopènan.

garing online bakal nggawe statis kanggo ngobong peralatan komunikasi, iku mbutuhake suhu pancet lan asor.

aplikasi:

JH coolers basa stasiun online sing specialized kanggo China Unicom, China Mobile, China Telecom lan China Post.

Ing China Union diinstal JH basa stasiun adhem air cooling internal, iku migunakake JH online fungsi exhaust adhem kanggo nggawe udhara mbentuk circulation njaba, lan banjur ing panas déning nang mesin kosong, bisa diperlokake njaba.

We nginstal damper ubungan geni kanggo inlets online lan paling cedhak supaya geni nyebar, lan uga nyedhiyani inlets lan paling cedhak karo telung anti-bathi kanggo nyegah lemut-lemut, serangga, lan mlebu wedhi;

Nggunakake suhu industri-bahan lan sensor asor kanggo ngumpulake suhu njero ruangan ruangan lan lan asor relatif, liwat kalkulus cerdas kontrol kacepetan penggemar lan ubungan wektu kanggo mesthekake yen kamar karo suhu pancet lan asor. 

Cooling efek:

Ing nggarap suhu cerdas lan kontrol asor, suhu ruangan lan asor tansah kontrol ing sawetara setelan, Laka ora luwih statis dumadi ing papan sirkuit.

The online kahanan sadurungé wis ora dibusak, amarga ing mangsa panas panas yen adhem online ora bisa nyukupi kabutuhan cooling, kontrol cerdas coolers online JH 'otomatis bakal nguripake ing air conditioning sakdurunge kelangan kamar, loro jinis sistem cooling bisa bebarengan .

Saindhenging taun, panggunaan saka coolers online evaporative akun kanggo kira-kira 70% saka wektu, ing suhu dhuwur lan kondisi cuaca udan iku migunakake ana kahanan tliti online lan iku bab 30 wektu% kanggo panggunaan, mangkono ing taunan kita bisa nyimpen biaya listrik 56%.

20180813065030_80306
20180813065028_14028
20180813065030_23172

Tampilan Online Chat!