Базна станица за ладење

карактеристики:

Без надзор базната станица треба интелигентни систем за ладење;

Многу машини работат 24/7 со континуирано греење;

Тоа може да се далечински следење и контрола на работна состојба на машини распоредени во различни базни станици;

потрошувачка на енергија климатизери прецизност "е огромна; тоа треба квалификуван персонал за работа и одржување.

Сув воздух ќе го направи статички да се изгори на комуникациска опрема, тоа бара константна температура и влажност.

примена:

JH базната станица воздух охладители се специјализирани за Кина Unicom, China Mobile, Кина Телеком и Кина Пост.

Кина унија инсталиран JH базната станица воздухот кулер за внатрешна ладење, го користи JH воздух кулер функција издувни гасови да го направи воздухот формираат надворешниот промет, а потоа и на топлината што се создава од страна на внатрешната машина се испушта надвор.

Ние инсталирате поврзаност оган амортизерите за воздушните влезови и излези да се избегне ширење на пожар, а исто така обезбеди Кабелско и излези со три анти-мрежи за да се спречи комарци, инсекти и песок инвазија;

Користење на температура индустриски-одделение и сензор за влажност да се соберат на внатрешна и надворешна температура и релативна влажност, преку интелигентни алгоритми за контрола на брзината на вентилаторот и поврзување време за да се обезбеди дека собата со константна температура и влажност. 

Ефект на ладење:

Под кои работат со интелегентни температура и влажност контрола, внатрешната температура и влажност на воздух секогаш се контролира во рамките на опсегот на поставката, не повеќе статички несреќа се случи на коло.

претходната климатизација не е отстранета, бидејќи во жешките летни ако воздухот кулер не може да го исполни условот за ладење, интелигентна контрола JH воздух охладители "автоматски ќе се претвори во однос на претходната клима уред за ладење на соба, два типа системи за ладење може да работат заедно .

Во текот на годината, користењето на испарување воздух охладители сметки за околу 70% од времето, во висока температура и дождливо временски услови го користи постоечки прецизност климатизација и тоа е околу 30% од времето за користење, со што во годишниот може да се спаси 56% на трошоците за електрична енергија.

20180813065030_80306
20180813065028_14028
20180813065030_23172

WhatsApp Онлајн Chat!