Hvordan å bruke

1. Slå på / SKRU AV

1) Trykk på knappen , kan du slå på og slå av fordamping luft kjøligere manuelt.

2) Hold  knappen nede i 5 sekunder, vil veggen kontrolleren komme tilbake til ex-fabrikken innstillingen, omstart.

2. INNSTILLING AV KLOKKEN

Still klokken på veggen kontrolleren før du fortsetter med andre programmer. Bildet av 2-1, er den aktuelle tiden 12:00. Innstillingen som følger:
1) Trykk på "PROG" knappen, vil timen blinke. Bruk  for å endre timer.
2) Trykk på "PROG" knappen igjen, vil minutters blinke. Bruk   til å endre minutter.

3) Trykk på "PROG" knappen en gang, tidsinnstillingen er ferdig.

3. FAN

Den "FAN" knappen brukes til å velge VENT (frisk luft er levert inn i rom, men luften ikke er avkjølt).
Trykk på "FAN" knappen kan slå på og slå av VENT funksjon. Å øke eller redusere viftehastigheten nødvendig, trykker på  knappene.

4. COOL
COOL funksjon vil gjøre at pumpen skal fungere, ta ut vann fra tanken til våt kjøleputen. Avkjølt luft vil bli levert.

Trykk "COOL" -knappen kan slå på og slå av COOL salvelse.

Når du trykker på "COOL" -knappen, hvis vannstanden på tanken er for lavt, vil pumpen stoppe mens vannet er nok. COOL-ikonet blinker på skjermen, betyr at pumpen stopper kjører i øyeblikket.

Merk:  Pumpen beskyttelse skjer også på vannmangel når kul funksjon er slått på.

5. CLEAN

Drain-funksjonen gjør motor drevet av contraries å rense kjøleputen, slå på avløpsventilen, drenere det skitne vannet ut.

Trykk "CLEAN" -knappen kan slå på og slå av CLEAN salvelse.

Renne funksjon kjører i 5 minutter, stopper automatisk.

Når drenering, vil vannstanden synke raskt, så hvis COOL funksjonen er fortsatt holder på, vil pumpen stoppe automatisk for å beskytte pumpen, og går igjen når renne Stopp og vannfylt nok.

6. selvrensende

Når FAN og kule funksjoner arbeide sammen for N timer (N kan innstilles), vil luft kjøler åpne ren funksjon, renne ut det skitne vannet i tanken, og legge til rent vann automatisk.

Standard av Auto- rengjøringssyklusen er 08-timers.

Trykk "CLEAN" for å sette opp automatisk rengjøringssyklus, trykk "CLEAN" i 3 sekunder, vil automatisk rengjøringssyklus være 00 → 04 → 08 → 16 → 32 → 48 → 00 (i timer). Hvis Auto-rengjøringssyklusen er 00H, er Auto-rengjøringsfunksjonen avbrutt.

Når den er satt selvrensende syklus, vil skjermen vise syklusen av Auto-rensing (som vist på bildet 6-1), er Auto-rengjøringssyklus 08-timers. Tiden vil forsvinne når du setter finish.

Merk:  Auto-rengjøringsfunksjonen slås på etter FAN og kule funksjoner arbeide sammen.

7. SVING

Merk:  hvis det ikke er elektronisk swing luft diffuser, denne funksjonen vil ikke tilgjengelig.

Swing funksjon innebærer endring vindretning sirkulært.

Trykk på "SVING" -knappen kan slå på og slå av SWING salvelse.

8. TIMER

"TIMER" kan slå på / slå av tidsfunksjonen, veggen styreenheten fungerer i henhold til den siste innstilling før avslutning.

TIMER funksjon kan arbeide på alle arbeidsfunksjoner, innstillings metoder er like stor på alle arbeidsfunksjoner, ta et eksempel på manuell modus (MANUAL).
8,1 TIMING TURN ON

Fremgangsmåtene er som følger:

1) Trykk på "TIMER" -knappen, vil skjermen vise “-: -”, “ON” blinker, betyr timing slå på funksjonen virker ikke stilles, som på bildet til 8-1.
2) Trykk "PROG" -knappen, -: - endringer i 0:00, og timen blinker, bruk  knappen for endringer time, som bildet av 8-2.
2 Trykk deretter "PROG" knappen timen slutte å blinke, minutt blinker, bruk   knappen for endringer minutter, som på bildet til 8-3.

3 Trykk på "PROG" knappen en gang til, avslutte innstillingen, viser skjermen gjeldende tid 16:35 og “ON”, betyr timingen slå på funksjonen er ferdig, som på bildet til 8-4.

8.2 TIMING SKRU AV

Fremgangsmåtene er som følger:

1) Trykk "TIMER" -knappen, og skjermen viser “18:40”, “PÅ” blinker, betyr at maskinen blir slått på 18:40; se bildet av 8-5.

2) Trykk "PROG" knappen, og skjermen vil vise “-: -”, “OFF” blinker, betyr timing slå av funksjonen virker ikke bli sett; se bildet av 8-6.
3) Deretter Trykk "PROG" knappen, “-: -” change til 00.00, er timen blinker, trykker du  knappen for å endre timer; som på bildet av 8-7.

4) Trykk "PROG" knappen timen slutte å blinke, minutt blinker, trykker du  knappen for å endre minutter; som på bildet 8-8.
5) Trykk "PROG" knappen en gang til, avslutte innstillingen, viser skjermen gjeldende tid “16:35”, “ON” og “OFF”, betyr timingen slå på og slå av funksjoner har blitt avsluttet, som på bildet på 8-9.

8,3 AVBRYT TIMING

Fremgangsmåtene er som følger:

1) Trykk på knappen, viser skjermen “18:40”, “ON” blinker, tid på tur på er 18:40,

se bildet av 8-5.

2) Trykk-knapp, viser skjermen “23:30”, “AV” blinker, tid på deaktivere er 23:30; se bildet av 8-10.

3) Deretter Trykk på knappen, viser skjermen “ON” og “OFF”, “-: -” blinker, timing er avlyst; se bildet av 8-11.

4) Trykk på knappen, timing funksjon blitt kansellert, bare viser skjermen gjeldende tid 18:35, ikke noe timing setting.

9. MODE

Merk: Denne funksjonen gjelder ikke for alle maskiner, vil det bli tatt effekt bare for fordamping luftkjølere med relativ luftfuktighet og temperatur Oppdage funksjoner.

Hvis kontrolleren ikke støtter den relative luftfuktigheten og temperaturen Oppdage funksjoner, vil vise 00 ℃ og 00% på skjermen. (Som bildene 9-1 og 9-2)

Trykk på "MODE" knappen i 3 sekunder, kan slå luften kjøligere arbeidsmåter, er at manuell, AUTO ℃, AUTO%.

9.1 MANUELL MODUS

Med veggen kontrolleren på ved å trykke på knappen til MANUELL er vist øverst i venstre hjørne på skjermen. Aktuell temperatur og relativ fuktighet vil bli vist på skjermen. Hvis FAN er valgt, vil veggen kontrolleren vise et konstant viftehastighet, angitt på søylediagrammet på bunnen av skjermen.

Hvis vannet er nok i tanken, trykk på knappen, vil slå på eller slå av pumpen.

9.2 AUTO ℃ MODE

Under hastigheten AUTO ℃, vil vegg kontrolleren justere viftehastigheten og pumpens arbeide for å opprettholde den preconcerted temperatur.

Når modusbryteren til AUTO ℃, ikoner av AUTO ℃, FAN og COOL vil bli vist på skjermen, vil FAN og kule funksjoner slås på automatisk, bruk knappene for å endre hastigheten.

Som vist på bildet 9-3, er aktuell temperatur 27 ℃, den preconcerted temperaturen er 25 ℃, FAN og kule funksjoner er slått på.

Standard temperatur på AUTO ℃ modus er 25 ℃, hvis ønsker å endre, trykk på knappen, vil preconcerted temperaturen blinke (som vist på bildet 9-4), vil knappen endre preconcerted temperatur, trykk på knappen igjen, er innstillingen ferdig. Temperaturen har vært forandring til 23 ℃. (Som vist på bildet 9-5).

9.3AUTO% MODE

Under hastigheten AUTO%, vil vegg kontrolleren justere viftehastigheten og pumpens arbeide for å opprettholde en relativ fuktighet.

Når modusbryteren til AUTO%, ikoner av AUTO%, vil FAN og COOL vises på skjermen, vil FAN og kule funksjoner slås på automatisk, kan du bruke for å endre hastigheten.

(Som vist på bilde 9-6), den aktuelle relative fuktighet er 56%, preconcerted relativ fuktighet er 60%, FAN og kule funksjoner er slått på.

Standard temperatur på AUTO% modus er 60%, hvis ønsker å endre, trykk på knappen, vil preconcerted temperaturen blinke (som vist på bildet 9-7), bruk knappene for å endre, trykk på knappen igjen, innstillingen er ferdig. (Som vist på bildet 9-8). Den relative fuktighet har vært endring til 57%.

10. PRE-kjølemodus

Hvis veggen er konstruert for å tillate metning av kjøligere kjøleputer før viften slås på. Standard av forkjøling modus er lukket.

Om tilstanden i nedleggelse, trykke på knapper og i 5 sekunder, kan slå på og slå av kjølemodus. (Bilde 10-1 og 10-2). Hvis kjølemodus er aktivert, trykk på knappen, kjøleren vil fungere som følger:

(1) Dersom vannivået er lavt, vil tanken fylles automatisk. blinker FAN ikon på skjermen. (Som på bildet over 10-3).

(2) 2 minutter senere, vil pumpen slås på og mette for filterputer. Dersom vannbeholderen fremdeles i lavt vann-nivå, vil det pro-kjøle handling være lukket, og begynner å ventilere.

(3) 1 minutt senere, pumpen stopper, og viften kjører, vil FAN ikonet vises på skjermen.

Merknad 1:  PRE-kjølemodus vil ikke aktiveres hvis FAN vært valgte igjen kort tid etter slått av.

Note 2:  Innstillingene på PRE-kjølemodus lagres automatisk og fortsette å bruke i neste omstart.

11. INTELLIGENT RENGJØRING MODE

Merk:  Denne funksjonen gjelder ikke for alle maskiner, vil det bli tatt effekt bare for fordamping luftkjølere med EKSOS funksjon. Vi anbefaler at du bruker for selgere før du bruker denne innstillingen.

Hvis veggen er konstruert for å intelligent rensemodus, når ren luftkjøleren, vil motoren drives av contraries, og kjøleputen er blitt fuktet. Standard av intelligent rengjøringsmodus er lukket.

Om tilstanden i nedleggelse, trykk på knappen og "Tømming" i 5 sekunder, kan slå på og slå av intelligent rensemodus.

Hvis intelligent rensemodus er aktivert, trykk på knappen, kjøleren vil fungere som følger:

(1) Motoren blir drevet av contraries og avtrekksluft.

Hvis gjeldende luftkjøleren lufting, vil luftefunksjonen stoppes. 25 sekunder senere, eksosfunksjon bli åpnet automatisk. Hvis COOL funksjonen fungerer på dette tidspunktet, vil tømmeventilen slås på automatisk, eller annet, ingen handling på tømmeventilen.

(2) 5 minutter senere, avløpsventilen vil selvlukkende (hvis blitt åpnet), gjenopptar luftkjøler til tilstanden før rengjøring.

Merk:  Innstillingene på Intelligent rensemodus lagres automatisk og fortsette å bruke i neste omstart.

12. NEDSTENGING RENGJØRING MODE

Hvis veggen er konstruert for å nedleggelse rensemodus blir kjøligere åpne ren funksjon automatisk når avslutning. Standard av nedleggelse rengjøringsmodus er lukket.

Om tilstanden i nedleggelse, trykk på knappen og i 5 sekunder, kan slå på og slå av nedleggelse rensemodus.

Hvis nedleggelse rensemodus er aktivert, slår den kjøligere av, kjøleren vil fungere som følger:

(1) Alle funksjoner vil bli lukket med unntak av ren funksjon, viser CLEAN ikon på veggen kontrolleren.

(2) 5 minutter senere, vil rengjøringsfunksjon automatisk slått av. Skjermen viser ingenting.

Merk:  Innstillingene for nedleggelse rensemodus lagres automatisk og fortsette å bruke i neste omstart.

Vedlikehold

(1) .Det skal bemerkes for å endre vann mens kjøleren er i arbeid for å unngå skorpedannelse.

(2) .Den filterputer må renses oftere for å holde kjøle effektiv. Ikke bruk vann over 40 ℃. Banister børsten kan brukes mykt å skrubbe bort støvet på putene.

(3) Den vanntilførselen skal være avstengt for å unngå bakterier, så vel som kaldt vær. Det anbefales også å dekke for å beskytte kjøligere i noen støvete og snørike byene.

(4) .Vi anbefaler å rengjøre puten hver måned for å holde den kjøligere etter beste stand.

Temperatursenkning form av fordamping luft kjøler

Feilsøking

WhatsApp Online Chat!