Base Station ftohjes

Features:

stacion bazë pambikëqyrur nevojë sistem inteligjente ftohje;

Shumë e makinave janë duke punuar 24/7 me ngrohje të vazhdueshme;

Ajo largët mund të monitorojë dhe të kontrollojë gjendjen e punës së makinave të shpërndara në stacione të ndryshme bazë;

konsumi i energjisë conditioners ajrit saktësi të 'është i madh; ajo ka nevojë për personel të kualifikuar për operimin dhe mirëmbajtjen.

ajrit të thatë do të statike për të djegur pajisjet e komunikimit, ajo kërkon temperaturë konstante dhe lagështia.

Aplikacion:

JH coolers ajrit stacion bazë janë të specializuar për Kina Unicom, China Mobile, China Telecom dhe China Post.

Bashkimi China instaluar JH stacionit bazë për pije freskuese ajrit ftohje të brendshme, ajo përdor JH ajrit funksion frigorifer shter për të ajrit formojnë qarkullimin e jashtme, dhe pastaj ngrohjes gjeneruar nga makina brenda shkarkohet jashtë.

Ne instaluar flutur zjarri lidhje për fole ajrit dhe shitore për të shmangur përhapjen e zjarrit, dhe gjithashtu të sigurojë fole dhe degët me tre anti-rrjeta për të parandaluar mushkonjat, insektet, dhe pushtimin rërë;

Duke përdorur temperaturën industrial-grade dhe sensor lagështia për të mbledhur temperaturën brendshme dhe te jashtme dhe lagështinë relative, përmes algoritmeve inteligjente kontrollon shpejtësinë e ventilatorit dhe lidhja kohë për të siguruar që dhomë me temperaturë konstante dhe lagështia. 

efekt ftohës:

Nën punuar me temperaturë inteligjente dhe kontrollin lagështia, temperatura shtëpie dhe lagështia janë të kontrolluara gjithmonë brenda kufijve vendosjen, aksident jo më shumë statike ndodhin në bordin e qark.

ajer i mëparshëm i kondicionuar nuk është hequr, pasi në verën e nxehtë, nëse pije freskuese ajrore nuk mund të plotësojnë kërkesat e ftohjes, kontrolli inteligjent coolers ajrit JH 'automatikisht do të kthehet në ajër të mëparshëm ajrit të ftohtë në dhomë, të dy llojet e sistemeve të ftohjes mund të punojnë së bashku .

Gjatë gjithë vitit, përdorimi i ajrit coolers avullues llogaritë për rreth 70% të kohës, në temperaturë të lartë dhe gjendje me shi motit ajo përdor ajer te kondicionuar saktësi ekzistuese dhe është rreth 30 herë% për përdorim, pra në vjetor ne mund të shpëtojë 56% e kostos të energjisë elektrike.

20180813065030_80306
20180813065028_14028
20180813065030_23172

WhatsApp Online Chat!