Fabrika e ftohjes

Features:

Me shumë punëtorë, fabrika kërkon oksigjen të madhe të ajrit.

Erë të krijuara gjatë prodhimit; ajo ka nevojë për ventilim dhe shkëmbimin e ajrit të mjaftueshme.

Me shumë të pajisjeve apo produkteve dhe burime të tjera të ngrohjes temperaturë të lartë, fabrika është shumë e nxehtë.

Hapësira Workshop është i madh, në qoftë se ne të instaluar kondicioner, konsumi i energjisë do të jetë shumë e madhe, në qoftë se ne të instaluar tifoz, efekti i ftohjes është i varfër, dhe punëtorët do të ankohen shumë si.

Aplikimet:

Sipas funksion të industrisë së fabrikës, ne mund të zgjedhin JHCOOL coolers ajrit industriale për ftohje fabrikë dhe ventilim, coolers tona JH ajrit janë me konsumin e energjisë të ulët për të zgjidhur problemin e dobët ambientit të punës dhe për të përmirësuar rekrutimin dhe punësimin çështje vështira. Në varësi të kërkesave të ndryshimit të ajrit, kërkesë zhurma, buxhetit të investimeve, etj, ne mund të konsiderojmë JHCOOL lloje të ndryshme coolers ajrit me shpejtësi të vetme, me dy shpejtësi ose shpejtësi të ndryshueshme, trefazor ose modele të vetme-faza, tifoz axial ose modele centrifugale tipit ventilator për fabrika të ndryshme.

efekt ftohës:

Natyrisht, cilësia e ajrit në seminar është përmirësuar dukshëm; kur drekë thyer disa punëtorë madje edhe të zgjedhin për të marrë një sy gjumë në seminar.

Edhe pse efekti i ftohjes nuk është aq i mirë sa kondicioner tradicionale ajrore, por temperatura e dhomës është e moderuar, plus infuzion të vazhdueshëm të ajrit të freskët, ajo mund të përmirësojë mjedisin e punës direkte.

Për fabrikën, investimet dhe kosto operacion janë reduktuar në masë të madhe.

20180817080823_28227
20180817080845_35527
20180817080928_46161
20180817080836_15128
20180817080921_72661

WhatsApp Online Chat!