Evaporative Air cooler, Air cooler, Infrabeureum Panaskeun, Panaskeun pancaran - Jinghui
  • WIFI---1
  • banne-3
  • banner-4
  • banner-2

Evaporative Air cooler

Fujian Jinghui Lingkungan Téhnologi Co., Ltd (pondok pikeun JH Tech) nyaéta ramah-eco hawa evaporative produsén cooler ngarah ngadeg di Fuzhou Cina taun 2006.

  • Komérsial Air cooler

    Komérsial Air cooler

    JH Tech komérsial cooler hawa téh cocog pikeun tempat kabuka atanapi semi-buka badag kawas workshop, supermarket, stadion, gudang, mall balanja ...

  • Infrabeureum pancaran Panaskeun

    Infrabeureum pancaran Panaskeun

    JH Tech infra red manaskeun téh cocog pikeun daérah indoor na outdoor kawas: imah, kantor, mandi, réstoran, patio, wellness ...

  • Portabel Air cooler

    Portabel Air cooler

    JH Tech cooler hawa portabel anu cocog pikeun daérah indoor na outdoor kawas: imah, kantor, pabrik, garéja, gim, rumah sakit ...

Arrivals anyar

Ieu adopts modul lPM konversi frékuénsi Jepang sarta 360 gelar téhnologi konversi frékuénsi kedip-kedip pikeun ngawujudkeun fungsi dual asupan hawa jeung haseup, tangtangan sarat teknis ketat, sarta terus adaptasi jeung Éropah jeung Jepang pasar baku tinggi

ngeunaan JINGHUI

  • JHCOOL-pabrik-gambar
  • JHCOOL -factory

Fujian Jinghui Lingkungan Téhnologi Co., Ltd (pondok pikeun  JH Tech ) nyaéta ramah-eco hawa evaporative produsén cooler ngarah ngadeg di Fuzhou Cina di 2006. Ieu hiji perusahaan tinggi-tech fokus kana énergi-hemat, evaporative hawa cooler urang R & D, pamasaran jeung layanan palanggan alus teuing. Ku owning ahli dialam jualan agrésif, eta ngajadikeun JH Tech méré klien na jasa profésional kawas pabrik, kafe, supermarket, base station jeung sajabana Ngaliwatan tumuwuh 10 taun, JH Tech kungsi réngsé perenah ranté Industri sakabeh sarta jadi sabenerna pamimpin di industri.

Ku owning ahli dialam jualan agrésif, eta ngajadikeun JH Tech méré klien na jasa profésional kawas pabrik, kafe, supermarket, base station jeung sajabana

fitur Produk

JH Tech geus salawasna anut ka inovasi ilmiah sarta téhnologis, sarta geus ngembangkeun daya saing inti na dina dasar handap-to-bumi.

WhatsApp Online Chat!