Somah Air cooler-JH801

Pondok Description:

  • Panutup Area: 50-70m2
  • Kakuatan: 380W
  • Noise: ≤57dB (A)
  • Aliran hawa: 8000m3 / h
  • Tank cai: 57L
  • Konsumsi cai: 9-11L / H
  • Dimension: 800 * 480 * 1380mm
  • jéntré produk

    video

    Tags produk

    produk BUBUKA

    kaunggulan JH

    1. 1PH kakuatan,-speed Tilu motor bahan Aluminium kabinét, kawat tambaga 100%

    2. Braked caster, Infrabeureum kadali jauh, tipe kabuka distributor cai

    3. dewan Komputer PC, LED controller nembongkeun kaayaan gawé

    4. filter hawa ku saringan pre-debu sarta hampang cooling

    5. Otomatis ayun: kénca / katuhu; Manual ayun: up / handap

    6. The tampilan suhu ku sénsor suhu

    7. Kaséhatan ionizer négatip

    w-1_01
    w-1_02
    w-1_07
    w-1_08
    w-1_12

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!