FAQs

Tips ngeunaan purchasing cooler hawa evaporative:

1, Mariksa pintonan:
Beuki lemes jeung geulis pintonan téh, nu leuwih luhur kapang precision produk dipaké.

2, Mariksa aliran prosés:
Lamun anjeun purchasing produk, Anjeun kedah pastikeun nu ngagabungkeun tempat, anu screws, anu push-tombol sareng komponenana séjén anu dipasang ogé sarta disambungkeun pageuh.

3, Mariksa komponén:
Nu sakabeh set anu dirakit ku sagala rupa penjuru sareng komponenana. Kualitas jalma komponén bisa langsung mangaruhan hirup layanan nu cooler urang jeung éfék cooling. Ku alatan éta, pariksa komponén utama nyaeta hambalan pangpentingna. Komponén utama Evaporative cooler hawa ngawengku: kotak kontrol utama, pompa cai, solokan klep, motor, blower.

Aplikasi tina coolers hawa evaporative

1, wewengkon Crowed atawa aréa nu perlu cooling gancang dina waktu anu singget
, dapur,, pabrik, garéja, pasar, aula paméran, kamar misalna sakola gym konferensi.

2, The situs produksi kalawan alat pemanasan suhu luhur
misalna ka workshop ngeunaan Mounding suntik, electroplating, metallurgy, percetakan, Kaca, machining, pangan olahan jeung industri rumah tangga listrik

3, Wewengkon nu ngeusi bau, lebu, ema hawa
misalna Hotel pawon, aula rumah sakit, Industri plastik, industri kimia, industri kulit, industri karet, percetakan jeung dyeing industri, industri tekstil, tegalan jeung sajabana

4, wewengkon kabuka badag
misalna mall balanja, supermarket, hiburan, puseur hiburan, kamar ngantosan jsb

5, Tangkuban Parahu jeung base panalungtikan ilmiah tatanén

ati-ati

1, Evaporative cooler hawa nyaéta ngagunakeun pikeun liang hawa, cooling, humidification, ngaronjatkeun kualitas hawa. Pikeun pamakéan séjénna, PLS konsultasi ka insinyur JH atanapi sells sateuacanna.

2, Ngagunakeun cooler hawa dina kaayaan handap bisa ningkatkeun hirup na:
a) hawa garing-bohlam: 20 ℃ -50 ℃
b) asor relatif: ≤85%
c) tekenan: 86Kpa-106Kpa
d) Pastikeun yén cai bersih anu dipaké , sarta suhu na kedah kirang ti 45 ℃, tekanan suplai nyaeta ngeunaan 0.15-1Mpa;
e) The tegangan suplai teu bisa exceeding ± 15% tina tegangan laju
f) No aréa gas corrosive

3, The cangkang luar jeung paket cooler henteu sagemblengna dijieun ku bahan seuneu retardant. Pastikeun pikeun nyegah tina sagala sumber seuneu.

4, Dina hal karuksakan tina leakage, mangga pastikeun solokan klep jeung klep inlet disambungkeun neuleu disambungkeun saméméh ngagunakeun cooler hawa.

5, Pikeun ngahindarkeun discharging tiis hawa kana tempat enclosed, kedah aya cukup kuantitas haseup di tempat aplikasi, upami teu, anjeun tiasa muka jandéla atawa install anter mesin cooing lianna sangkan haseup alam jeung knalpot mékanis digabungkeun.

6, Nalika cooler nu perlu ngalereskeun, perlu ka ditegor teh catu daya teras nahan tanda peringatan nyebutkeun "pangropéa tur euweuh pamakéan".

7, Nalika lalampahan set cooler, nelepon layanan pikeun pitulung, tur henteu ngarobah switch panyalindungan dina anjeun sorangan.

8, Mangga ulah remen ngaktipkeun sareng mareuman nu coolers

9 Sedengkeun pikeun suhu sarta kalembaban konstanta tempat, PLS make eta dina panduan ngeunaan laju spesialis .The of cooling téh tibalik sabanding jeung asor hawa.

pamiaraeun

1, Bersih cooling Pad
Cabut Pad ti cooler, terus ngabersihan deui ku cai ketok

2, Leupaskeun ambu
The situasi di handap ieu bisa ngakibatkeun sabagian bau di sababaraha menit nalika eta mimiti tiis:
1) Pigunakeun cooler sanggeus hujan
2) Mun anjeun teu ngabersihan up tank sanggeus ngagunakeun, hawa tiis bisa mibanda sababaraha bau dina waktos salajengna basa Anjeun nganggo éta. (Cicing handap fungsi bersih ieu dipareuman)
3) Ulah ngabersihan cooler on waktu sanggeus pamakéan lila. (Otomatis fungsi bersih ieu dipareuman)
4) situasi lianna.
Umumna éta Disarankeun ngahurungkeun pungsi bersih shutdown pikeun nyegah bau.
Nyangka ngabersihan cooling hampang on kali, Anjeun ogé bisa nambahan klorin dioksida disinféktan kana tanki cai.

3, Kumaha mun pangropéa cooler lamun anjeun teu make eta bari?
Lamun dina waktu usum tiis atawa anjeun teu nganggo coolers bari, mangga do di handap:
Kahiji, nutup klep cai jeung nyabut Pad cooling mun boga beberesih lengkep salaku ditémbongkeun di luhur, dina waktos anu sareng, suwung bak na bersih ieu. Mun idin, éta hadé pikeun mibanda defection a. Sanggeus beberesih, masang Pad cooling na di jieun na cooler gawé 5 ka 8 menit ka tegalan Pad, sarta dina panungtungan Cicing turun ka catu daya. Eta bakal leuwih hadé mun tiung panutup pelindung pikeun ngeureunkeun lebu nu luar.

4, Mariksa saméméh operasi: Nyaeta klep bola floating digawé ogé? Aya nu garis kontrol dibereskeun neuleu? Minyak bearing upami ieu jenis centrifugal. Pariksa hampang cooling sanggeus operasi bari. Pariksa fungsi normal lianna.

5, Evaporative cooler hawa nyaéta jenis pakakas nyimpen-énergi jeung eta ukur perlu sababaraha pangropéa. Tapi sakumaha mesin kasebut dipasang di luar, mun boga pangaruh cooling hadé, na hadé for nu maneh mun sababaraha beberesih sanggeus lila maké.

Malfunctions

kode kasalahan sesar gejala leyuran
E1 Daya suplai mun cooler hawa téh leuwih-ayeuna Mangga megatkeun kakuatan kaluar, sarta pariksa catu daya
E2 Tegangan suplai mun cooler hawa téh leuwih-tegangan Mangga megatkeun kakuatan kaluar, sarta pariksa catu daya
E3 Tegangan suplai mun cooler hawa sahandapeun-tegangan Mangga megatkeun kakuatan kaluar, sarta pariksa catu daya
E4 motor téh overheat Mangga megatkeun kakuatan kaluar, sarta pariksa catu daya
pariksa hampang cooling
diteundeun panto dibuka pikeun liang hawa cukup
E8 The Controllers témbok teu tiasa nampi sinyal ti cooler hawa Nengetan sambungan alus dina panganteur komunikasi
E9 Peta suplai cai teu bisa réngsé dina 15mins Pariksa klep inlet

Masalah umum & remedies Disarankeun

Masalah: Bagian cooling hampang henteu baseuh
Disarankeun remedies:
(1) distributor cai bakal diblokir, mangga ngabersihan eta.
(2) bak cai anu sipit, mangga ngaluyukeun ka tingkat anu.
(3) cai Low.

Masalah: ngompa ngalir, tapi teu circulates cai, atawa hampang kakurangan cai.
Disarankeun remedies:
(1) distributor cai bakal diblokir, mangga ngabersihan eta.
(2) Kongrés strainer diblokir

Masalah: Ikon cooling kedip-kedip on controller
Disarankeun remedies:
(1) Awas cai low, pariksa inlet cai klep meungpeuk atawa sumber cai cai eureun suplai.
(2) Lamun masih kedip-kedip nalika caina cukup, pariksa usik tingkat cai.
(3) Kongrés strainer diblokir

Masalah: leakage Cai
Disarankeun remedies:
(1) leakage tina pipa suplai cai: The fléksibel-selang nyaeta yuswa atanapi pegat jeung leakages cai ti dinya. Mangga ngarobah anyar fléksibel-selang.
(2) leakage ti klep solokan: tingkat cai teuing tinggi. Mangga ngaluyukeun klep inlet cai.
(3) leakage ti panel samping: cooling hampang anu diblokir, mangga ngabersihan eta.

Masalah: controller teu bisa nembongkeun
Disarankeun remedies:
(1) Mariksa sambungan listrik. Pastikeun alat pelindung listrik berpungsi.
(2) Mangga parios kawat bumi disambungkeun neuleu. Pastikeun yén garis fase disambungkeun katuhu. Pariksa lamun sekering pegat.
(3) Cék garis sinyal nyambung pageuh.

Masalah: 3PH cooler gagal digawekeun, anu Bringing motor tina buzz a.
Disarankeun remedies:
(1) Kakawasaan lacks fase, éta perlu pariksa catu daya.
(2) Mariksa motor jeung dewan PCB listrik nyaéta kontak goréng atanapi henteu.

Mun nu mungkin ngabalukarkeun téh hésé kapanggih, anjeun tiasa angka eta kaluar ku ngaganti metodeu, metoda ngabandingkeun, metoda cameral atanapi metode lianna. Upami teu kitu, anjeun ogé tiasa nanya ka distributor lokal atawa sells pikeun pitulung.


WhatsApp Online Chat!