Base Station cooling

Fitur:

Unattended base station perlu sistem cooling calakan;

Kavling mesin anu bisa dipake 24/7 jeung pemanasan kontinyu;

Eta remote tiasa ngawas tur kadalikeun kaayaan kerja tina mesin disebarkeun di stasion basis béda;

konsumsi kakuatan nu precision conditioners hawa 'nyaeta badag; eta perlu tanaga mumpuni pikeun operasi jeung perawatan.

hawa garing baris nyieun statik bakar parabot komunikasi, merlukeun hawa konstanta sarta kalembaban.

aplikasi:

JH coolers base station hawa anu husus pikeun Cina Unicom, Cina Mobile, Cina Telecom sarta Cina Post.

The Cina Uni dipasang JH base station cooler hawa pikeun cooling internal, eta perkara migunakeun JH hawa fungsi knalpot cooler sangkan hawa ngabentuk sirkulasi luar, lajeng panas dihasilkeun ku jero mesin ieu discharged luar.

Simkuring masang damper beungkeut seuneu pikeun inlets hawa jeung toko ulah seuneu nyebarkeun, sarta ogé nyadiakeun inlets jeung toko jeung tilu anti jaring pikeun nyegah reungit, serangga, jeung invasi keusik;

Ngagunakeun hawa industri-grade na sensor asor pikeun ngumpulkeun hawa indoor na outdoor sarta kalembaban dulur, ngaliwatan algoritma calakan ngatur speed kipas na beungkeut waktu pikeun mastikeun yén kamar kalawan suhu konstanta sarta kalembaban. 

Cooling pangaruh:

Dina gawé bareng hawa calakan tur kontrol asor, suhu indoor tur kalembaban anu salawasna dikawasa dina rentang setting, kacilakaan euweuh deui statik lumangsung dina circuit board.

The AC saméméhna henteu dipiceun, sabab dina usum panas panas lamun cooler hawa teu bisa minuhan sarat cooling, kontrol calakan coolers hawa JH 'otomatis bakal ngahurungkeun AC saméméhna pikeun niiskeun kamar, dua jenis sistem cooling bisa gawé bareng .

Sapanjang taun, nu pamakéan of coolers hawa evaporative akun salila kurang leuwih 70% waktu, dina suhu jeung kondisi cuaca hujan eta perkara migunakeun aya udar precision hawa sarta éta ngeunaan 30 waktos% keur pamakéan éta, sahingga dina taunan bisa ngahemat ongkos listrik 56%.

20180813065030_80306
20180813065028_14028
20180813065030_23172

WhatsApp Online Chat!