Hur man använder

1. PÅ / STÄNG AV

1) Tryck på knappen , kan du slå på och stänga av avdunstning luftkylare manuellt.

2) Håll  knappen intryckt i 5 sekunder, kommer väggen controller komma tillbaka till fritt fabriksinställning, omstart.

2. INSTÄLLNING AV KLOCKAN

Ställ klockan på väggen controller innan du fortsätter med andra program. Bilden av 2-1, är den aktuella tiden 00:00. Inställningen på följande sätt:
1) Tryck på "PROG" -knappen, kommer timme blinka. Använd  för att ändra timmar.
2) Tryck på "PROG" igen, kommer minut blinka. Använd   för att ändra minuter.

3) Tryck på "PROG" -knappen en gång, inställning av tid avslutats.

3. FAN

Den "FAN" knappen används för att välja VENT (friskluft levererats till rum, men luften inte kylts).
Tryck på "FAN" -knappen kan sätta på och stänga av VENT funktion. För att öka eller minska fläkthastigheten som krävs, tryck på  knapparna.

4. COOL
COOL funktion kommer att göra pumpen att arbeta, ta ut vatten från tanken till våt kylning pad. Kyld luft kommer att levereras.

Tryck på "COOL" -knappen kan sätta på och stänga av COOL smörjelse.

När du trycker på "COOL" -knappen, om vattennivån i tanken är för låg, kommer pumpen sluta köra medan vattnet är tillräckligt. COOL ikon blinkar på skärmen, innebär att pumpstopp kör just nu.

Obs:  Skyddet pump händer också på vattenbrist när kallt funktion aktiverad.

5. CLEAN

Dräneringsfunktion gör motorn drivs av motsatser för att rengöra kylningsdynan, slå på dräneringsventilen, dränera det smutsiga vattnet ut.

Tryck på "CLEAN" -knappen kan sätta på och stänga av CLEAN smörjelse.

Töm funktion körs i 5 minuter, stannar automatiskt.

Vid avtappning, kommer vattennivån sjunka snabbt, så om COOL funktionen fortfarande hålla på, kommer pumpen paus automatiskt för att skydda pump och köra igen när DRAIN stopp och vattenfyllda nog.

6. AUTO-RENGÖRING

När FAN och COOL funktioner fungerar tillsammans för N timmar (N kan ställas in), kommer luftkylare öppna ren funktion, rinna ut det smutsiga vattnet i tanken och tillsätt rent vatten automatiskt.

Standardvärdet Auto rengöringscykeln är 08 timmar om dygnet.

Tryck på "CLEAN" -knappen för att ställa in automatisk rengöringscykel, tryck på "CLEAN" under 3 sekunder, kommer Auto-rengöringscykeln vara 00 → 04 → 08 → 16 → 32 → 48 → 00 (i timmar). Om Auto-rengöringscykeln är 00H, har Auto-rengöringsfunktionen avbryts.

När den är satt automatisk rengöringscykel, kommer skärmen att visa cykeln av automatisk rengöring (som visas i bild 6-1), är Auto-rengöringscykel 08 timmar. Tiden försvinner när du finish.

Obs:  Auto-rengöringsfunktion slås på i FAN och COOL funktioner fungerar tillsammans.

7. SWING

Obs:  Om det inte finns någon elektronisk swing donet, denna funktion kommer inte tillgänglig.

Swing funktion innebär förändring vindriktning cirkulärt.

Tryck på "SWING" -knappen kan sätta på och stänga av SWING smörjelse.

8. TIMER

"TIMER" kan slå på / stänga av timing funktionen väggen controller kommer att arbeta i enlighet med den senaste inställningen före avstängning.

TIMER-funktionen kan arbeta på alla arbetslägen, inställningsmetoderna är desamma i alla arbetslägen, ta ett exempel på manuellt läge (MANUAL).
8,1 TIMING PÅ

De processer är följande:

1) Tryck på "TIMER" -knappen, kommer skärmen att visa ”-: -”, ”ON” blinkar betyder tids slå på funktionen inte ställas in, liksom bilden av 8-1.
2) Tryck på "PROG" -knappen - - förändringar till 00:00, och timmen blinkar, använd  knappen för att förändringar timme, som bilden av 8-2.
2 Tryck sedan på "PROG" -knappen timmen sluta blinka, minut blinkar, använd   knappen för förändringar minuter, liksom bilden av 8-3.

3 Tryck på "PROG" -knappen en gång avsluta inställningen, visar skärmen den aktuella tiden 16:35 och ”ON” innebär tids slå på funktionen är klar, liksom bilden av 8-4.

8,2 TIMING STÄNG AV

De processer är följande:

1) Tryck på "TIMER" -knappen, och skärmen kommer att visa ”18:40”, ”ON” blinkar, innebär att maskinen kommer att slås på vid 18:40; se bilden av 8-5.

2) Tryck på "PROG" -knappen och skärmen visar ”-: -”, ”OFF” blinkar betyder tids stänga fungerar inte ställas in; se bilden av 8-6.
3) Tryck sedan på "PROG" -knappen, ”-: -” förändring till 00:00, är timmen blinkar, tryck  på knappen för att ändra timmar; som bilden av 8-7.

4) Tryck på "PROG" knappen, timmars stopp blinkar den minut blinkar trycker  knappen för att ändra minuter; som bilden av 8-8.
5) Tryck på "PROG" -knappen en gång avsluta inställningen visar skärmen aktuell tid ”16:35”, ”ON” och ”OFF” innebär tids slå på och stänga av funktionerna har avslutats, som på bilden av 8-9.

8,3 CANCEL TIMING

De processer är följande:

1) Tryck på knappen, visar skärmen ”18:40”, ”ON” blinkar, tid för sin tur på är 18:40,

se bilden av 8-5.

2) Tryck på knappen, visar skärmen ”23:30”, ”OFF” blinkar, tid för stänga är 23:30; se bilden av 8-10.

3) Då Tryck knappen, visar skärmen ”ON” och ”OFF”, ”-: -” blinkar, timing avbrutits; se bilden av 8-11.

4) Tryck på knappen, timing funktion ställts in, skärmen visar bara aktuell tid 18:35, inte någon tidsinställning.

9. MODE

Obs: Den här funktionen gäller inte för alla maskiner, kommer det att tas effekt endast för evaporativa luftkylare med relativa fuktigheten och temperaturen Upptäcka funktioner.

Om handkontrollen inte stöder den relativa luftfuktigheten och temperaturdetekterande funktioner, kommer att visa 00 ℃ och 00% på skärmen. (Som bilder 9-1 och 9-2)

Tryck på "MODE" -knappen i 3 sekunder, kan växla luftkylare arbetslägen, det vill säga MANUAL, AUTO ℃, AUTO%.

9,1 MANUELL

Med vägg controller på genom att trycka på knappen tills MANUAL visas i det övre vänstra hörnet av skärmen. Aktuell temperatur och relativ fuktighet kommer att visas på skärmen. Om FLÄKT är vald, kommer väggstyrenheten visar en konstant fläkthastighet, som anges på stapeldiagrammet nederst på skärmen.

Om vattnet är tillräckligt tank, tryck på knappen, kommer sätta på eller stänga av pumpen.

9,2 AUTO ℃ MODE

Under läget för AUTO ℃ kommer väggen controller justera fläkthastighet och pumpens arbete för att upprätthålla FÖRUT AVTALAD temperatur.

När lägesväljaren till AUTO ℃, ikonerna för AUTO ℃, fläkt och COOL visas på skärmen kommer FAN och COOL funktioner slås på automatiskt, knappar använda för att ändra hastigheten.

Som visas i bild 9-3, är aktuell temperatur 27 ℃, FÖRUT AVTALAD temperaturen är 25 ℃, FAN och COOL funktioner slagits på.

Standard temperatur AUTO ℃ läget är 25 ℃, om vill ändra genom att trycka på knappen, FÖRUT AVTALAD temperaturen blinka (som visas i bild 9-4), knapp för att ändra FÖRUT AVTALAD temperatur, tryck på knappen igen, inställningen klar. Temperaturen har varit förändring till 23 ℃. (Som visas i bild 9-5).

9.3AUTO% LÄGE

Under sättet AUTO%, kommer väggen controller justera fläkthastighet och pumpens arbeta för att upprätthålla den relativa luftfuktigheten.

När lägesväljaren till AUTO%, ikonerna för AUTO%, fläkt och COOL visas på skärmen kommer FAN och COOL funktioner slås på automatiskt, använd för att ändra hastigheten.

(Som visas i bild 9-6), den nuvarande relativa fuktigheten är 56%, FÖRUT AVTALAD relativ fuktighet är 60%, FAN och COOL funktioner slagits på.

Standard temperatur AUTO% läget är 60%, om vill ändra genom att trycka på knappen, FÖRUT AVTALAD temperaturen blinka (som visas i bild 9-7), använd för att ändra genom att trycka på knappen igen, inställningen avslutats. (Som visas i bild 9-8). Den relativa fuktigheten har förändring till 57%.

10. PRE-kylläge

Om din vägg controller är konstruerad för att möjliggöra mättnad av kylarens kylning kuddar innan fläkten slås på. Standardvärdet för-kylning läge är stängd.

Om tillståndet i avstängning, tryck på knapparna och i 5 sekunder, kan sätta på och stänga av kylläge. (Bild 10-1 och 10-2). Om kylningsläget aktiverats genom att trycka på knappen, kylaren kommer att fungera på följande sätt:

(1) Om vattennivån är låg, kommer tanken fyllas automatiskt. FAN ikonen blinkar på skärmen. (Som på bilden av 10-3).

(2) 2 minuter senare, kommer pumpen slås på och mätta för filterdynor. om vattentanken fortfarande i låg vattennivå, kommer den pro-kylverkan vara stängd, och börja att ventilera.

(3) en minut senare, stoppar pumpen och fläkt börjar köra, ikonen FAN visar på skärmen.

Not 1:  förkylning läget inte aktiveras om FAN varit valde igen strax efter avstängd.

Not 2:  Inställningarna på PRE-kyldrift sparas automatiskt och fortsätter att använda i nästa omstart.

11. INTELLIGENT RENGÖRING LÄGE

Obs:  Den här funktionen gäller inte för alla maskiner, kommer det att tas effekt endast för evaporativa luftkylare med EXHAUST funktion. Vi föreslår att du konsultera till säljare innan du använder den här inställningen.

Om din vägg controller är utformad för att intelligent rengöringsläge, när ren luftkylaren, kommer motorn drivs av motsatser, och kylning pad varit blöt. Standard intelligenta rengöringsläge är stängd.

Om tillståndet i avstängning, tryck på knappen och "drain" i 5 sekunder, kan sätta på och stänga av intelligent rengöringsläge.

Om intelligent rengöringsläge är aktiverat, tryck på knappen, kylaren kommer att fungera på följande sätt:

(1) Motorn drivs av motsatser och frånluft.

Om den aktuella luftkylare är avluftning kommer ventilationsfunktionen stoppas. 25 sekunder senare, avgas funktion öppnas automatiskt. Om COOL funktionen arbetar just nu, kommer tömningsventilen slås på automatiskt, annars ingen verkan på dräneringsventil.

(2) 5 minuter senare, avloppsventilen kommer självstängande (om öppnats), återupptar luftkylare till tillståndet före rengöring.

Obs:  Inställningarna på Intelligent rengöringsläge sparas automatiskt och fortsätter att använda i nästa omstart.

12. AVSTÄNGNING RENGÖRING LÄGE

Om din vägg controller är utformad att stänga rengöringsläge, kommer kylaren öppna ren funktionen automatiskt när avstängning. Standard av avstängning rengöringsläge är stängd.

Om tillståndet i avstängning, tryck på knappen och under 5 sekunder, kan sätta på och stänga av avstängningsrengöringsläget.

Om avstängning rengöringsläge är aktiverat stänger kylaren avstängd kylaren fungerar på följande sätt:

(1) Alla funktioner kommer att vara stängd utom ren funktion, visar CLEAN ikon på väggstyrenhet.

(2) 5 minuter senare, kommer rengöringsfunktion stängs av automatiskt. Skärmen visar ingenting.

Obs!  Inställningarna för avstängning rengöringsläge sparas automatiskt och fortsätter att använda i nästa omstart.

Underhåll

(1) .Det bör noteras att ändra vattnet medan kylaren är i arbete för att undvika inkrustering.

(2) .De filterdynor bör rengöras oftare för att hålla den kylande effektiv. Använd inte vatten över 40 ℃. Banister borste kan användas mjukt för att skrubba bort damm på kuddar.

(3) Vattentillförseln bör stängas av för att undvika bakterier samt kallt väder. Det rekommenderas också täcker att skydda kylaren i vissa dammiga och snöiga städer.

(4) .Vi rekommenderar att rengöra kudden varje månad för att hålla kylaren i bästa skick.

Temperaturminskning form av evaporativ luftkylare

Felsökning

WhatsApp Online Chat!